Scroll to top
Back
HÖRMANN

HÖRMANN – ВЪНШНИ ВРАТИ

  • Date: октомври 10, 2017

  • Client: ИМЕ НА КЛИЕНТА

Scroll

HÖRMANN - ВЪНШНИ ВРАТИ

ГОДИШНА АКЦИЯ HORMANN АТРАКТИВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА 2019ВИЖ КАТАЛОГ

Описание

Thermo65   Плътното стоманено платно с дебелина 65 мм, пълнеж от твърд полиуретанов пенопласт и разположеният отвътре профил на крилото от многослоен материал ще се погрижат студът да остане навън. С UD-стойност до 0,87 W/(m²·K) вратите Thermo65 осигуряват много добра топлоизолация.

Вратите са стандартно оборудвани с 5-точкова секретна брава, така че да се чувствате защитени и в безопасност в дома си. Като опция мотивите Thermo65 се предлагат със защитно оборудване RC 2 – за да се чувствате още по-добре между собствените си четири стени.

Вратите Thermo46 Ви предлагат всичко, с което се отличава добрата външна врата. С UD-стойности до 1,1 W/(m²·K) вратите Thermo46 постигат добри коефициенти на топлоизолация. Благодарение на стандартно включената 5-точкова секретна брава външните врати са идеално оборудвани и с оглед на сигурността.

ThermoCarbon

Нашият световен шампион по топлоизолация и първенец при класовете на безопасност сред алуминиевите външни врати се откроява с UD-стойности до 0,47 W/ (m²·K). Впечатлява със стандартно включено защитно оборудване клас RC 3 с 9-точкова блокировка и въодушевява с високотехнологичен профил на крилото от хибриден материал от карбон и стъклофазер.

 


Beilage EP

ВИДОВЕ ВЪНШНИ ВРАТИ

ЛУКСОЗНИ

THERMO65 & THERMO46