Scroll to top
Back
HÖRMANN

HÖRMANN – ИНДУСТРИЯ

  • Date: октомври 10, 2017

  • Client: ИМЕ НА КЛИЕНТА

Scroll

HÖRMANN - ИНДУСТРИЯ

Описание

Индустриалните Секционните врати Секциите на вратата се прибират близо до тавана, вертикално над отвора или по продължение на покрива. Секционните врати от серия 50 от стомана, комбинация от стомана и алуминий или от алуминий впечатляват с уникално широкия асортимент и сертифицираната безопасност. Минималната дълбочина на вграждане е голямо предимство при халета с прозрачни куполи, остъклени покриви и фасади.

Ролетни врати и ролетни решетки  са  рентабилни, стабилни и надеждни.Доказват се непрекъснато при ежедневна експлоатация. Ролетните врати и решетки почти не заемат място над отвора на вратата. Те се намотават компактно зад щурца. Така не се губи ценна площ от халето встрани и в близост до тавана.

 

Бързо движещите се врати се прилагат като вътрешни и външни врати за оптимизиране на транспортния поток, подобряване на климата в помещението и пестене на енергия. Асортиментът на Hörmann включва вертикално и хоризонтално отварящи се, прозрачни врати с гъвкаво платно, също и в комбинация със секционни и ролетни врати, както и с мощните и лесни за поддръжка врати със спираловиден механизъм и гладки алуминиеви профили.

 

Товаро – разтоварна техника

Товаро-разтоварни рампи със сгъваема част или подаващ механизъм. Товаро-разтоварните рампи Hörmann са добре обмислени решения за прецизно компенсиране на разликата между различно високите платформи на камионите и стационарните товарни рампи. С тяхна помощ товарът може да се внесе или изнесе от камиона с едно единствено хоризонтално движение.

Уплътненията за врата Hörmann защитават от атмосферни влияния стоките, които ще се товарят и възпрепятстват течението.Уплътненията за врата тип платнище се адаптират към всички размери камиони и поради това са универсално приложими.

Врати за общи гаражи Те осигуряват оптимална рентабилност, трайна функционална и персонална безопасност, както и изключително спокоен ход, дори и при голяма честота на използване. Вратата с въртеливо-постъпателен ход N 500 се предлага за двойни гаражи в частния сектор и за общи гаражи с до 25 паркоместа.

Пожароустойчиви плъзгащи се врати За всички зони в рамките на обекта Hörmann предлага надеждни, съобразени с експлоатацията и рисковете в зависимост от пожарното натоварване плъзгащи се врати с 1 и с 2 крила. Пожароустойчивите конструкции са тествани съгласно DIN 4102. За бързото преминаване пеша и с колички за багаж или малки транспортни колички пожароустойчивите плъзгащи се врати се предлагат с вградена/евакуационна врата.

 


Бързо движещи се врати

Индустриални секционни врати

Ролетни врати и ролетни решетки

Товаро - разтоварна техника

ВИДОВЕ СТЪКЛО

ОБКОВ

ПРОФИЛИ

УПЛЪТНИТЕЛИ

ДРЪЖКИ