Scroll to top
Back
HÖRMANN

HÖRMANN – ГАРАЖНИ ВРАТИ

  • Date: октомври 10, 2017

  • Client: ИМЕ НА КЛИЕНТА

Scroll

HÖRMANN - ГАРАЖНИ ВРАТИ

ГОДИШНА АКЦИЯ HORMANN АТРАКТИВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА 2019ВИЖ КАТАЛОГ

Описание

Секционните врати се отварят вертикално и са разположени под тавана, за спестяване на място. Те могат да бъдат монтирани във всеки отвор на гараж и предлагат с до 14 см по-голяма ширина на светлия отвор за преминаване в сравнение с вратите с въртеливо-постъпателен ход. Гаражните секционните врати са тествани и сертифицирани съгласно високите изисквания за безопасност на европейската норма 13241-1.

Вратите Berry с въртеливо-постъпателен ход са със стандартно стоманените мотиви и се предлагат в изключително удобния бял цвят, в 7 предпочитани цвята на изгодна цена, както и в около 200 цвята по RAL (изключение представляват боите с перлен, луминисцентен и металик ефект). Вратите от масивна дървесина се предлагат от северен смърч и канадска ела.

Врати RollMatic и автоматичните врати, прибиращи се под тавана се отварят вертикално и не се нуждаят от място  в гаража. Благодарение на конструкцията си те предлагат максимално място в и пред гаража. За естествен вид на вратата изберете един от двата дървесни декора с повърхност Decograin или Decopaint.За изключително изискана визия на вратата препоръчваме новия цвят Noir 2100 Sablé антрацит металик.

 


Beilage EP

ВИДОВЕ ВРАТИ

BERRY

ROLLMATIC

СЕКЦИОННИ